Az LG klímák különleges tulajdonságai

  "PLASMA" levegőtisztító rendszer  

A "PLASMA" levegőtisztító rendszer, amely kizárólag az LG fejlesztése, nemcsak eltünteti a mikroszkopikus nagyságú szennyeződéseket, hanem eltávolítja a poratkákat, a virágport és a háziállatok szőrszálait is, valamint segít olyan betegségek megelőzésében, mnt pl. az asztma.

Az újrahasználható szűrővel, amelyet egyszerűen vízben való mosással kell tisztítani, élvezheti a tiszta levegőt, szűrőcsere-gondok nélkül -szemben a korábbi legalább kétévente szükséges cserével-, megtakarítva az ilyen jellegű kiadásokat.

Poreltávolítás
- Hely: Zárt tesztszoba, 1m3
- Tesztelt illóanyag: Trimetil-amin
- Hatékonyság: 80%-os/30 perc


Anti-allergén hatás
A plazma egység 82%-os elégedettségi arányt ért el a klinikai tesztek során.

Szagtalanítás
- Hely: Zárt tesztszoba, 20m3
- Részecske: Dohányfüst részecske, 0.5µm
- Hatékonyság: 70%-os/30 perc

(Természetes csökkenés: A részecskék száma csökken, a természetes folyamatnak köszönhetően, a készülék bekapcsolása nélkül, azáltal, hogy a részecske természetes úton leesik a felületre vagy odatapad a falhoz.)
  Új típusú öregedésmentes hőcserélő  

Az LG a világon elsőként fejlesztette ki az új hőcserélőt, amelynek bordáin nem jelentkeznek az öregedés jelei.

Energiatakarékosság

Zajszint csökkenése


  Inverteres légkondicionáló  

Az "inverteres" légkondicionáló inverter áramkörrel alakítja át a tápellátás váltóáramát egyenáramra, amelyet azután visszafordít váltóárammá. A második átalakítás során a feszültség és a frekvencia megváltoztatható, és ezzel lehetővé válik a kompresszor fordulatszámának szabad beállítása, a légkondicionáló kimenő teljesítményének szabályozása.

Ennek a technológiának köszönhetően az "inverteres" légkondicionálók működtetése gazdaságosabb és kevesebb zajt termelnek a hagyományos fajtákhoz viszonyítva.

- A kompresszor alacsony teljesítményen való folyamatos működtetésével, ha már elértük a beállított hőmérsékletet, az LG INVERTER légkondicionáló képes a szobahőmérséklet szabályozására a beállított hőmérséklet 0.5 °C-os tartományán belül.

- Az inverteres kompresszor nagy teljesítménnyel működik, amíg a belső hőmérséklet el nem éri a beállított értéket. Így 15%-kal gyorsabb, mint a hagyományos légkondicionálók.

- Amíg a hagyományos légkondicionáló ismétli a "bekapcsolási és kikapcsolási ciklusokat" a beállított hőmérséklet elérésére, az LG INVERTER légkondicionáló energiatakarékos üzemre vált a kompresszor sebességének csökkentésével. Maximálisan 44% energiát takaríthat meg.

  Jet Cool  

A "Jet Cool" funkció gyors hűtést eredményez, erős és hideg légáramot fúj be a készülék nagy sebességen 30 percen keresztül, amíg a szoba hőmérséklete nem éri el a 18 °C-t.


  Légtisztító szűrő  

A szűrőrendszerben két szűrő van. Az elektrosztatikus szűrő még a legfinomabb 0.01 mikronos porszemeket is eltávolítja, mint pl. a dohányfüst és a virágpor. A szagelszívó szűrő eltávolítja a kellemetlen szagokat, különösen a levegőben szaporodó gombákat.

1) Gombaellenes szűrő
Megakadályozza a bacilusok és baktériumok illetve penészgombák szaporodását, melyek károsak az emberi légzőszervekre.

2) Elektrosztatikus szűrő
Eltávolítja a 0.01mikronos porszemeket is az elektrosztatikus porgyűjtési módszerrel.

3) Szagelszívó szűrő
A nagyhatású szagelszívó szűrő alkalmazásával eltávolítja a szagokat


  Természetes szellő CHAOS lengéssel  

A legkellemesebb levegőkeringés az emberi test számára a természetben található. Számtalan adat és pontosítás eredményezte az új CHAOS elmélet felállítását az LG légkondicionálók alkalmazásában.
Az új CHAOS elmélet egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű természetes levegő beáramlását a ventilátor áramlási szögének és fordulatszámának szabályozásával. A frekvencia szempontjából összehasonlítva bizonyított, hogy a CHAOS-típusú légáramlás nagyon hasonlít a természetes levegőáramláshoz. Az új CHAOS lengési technológia egyúttal minimálisra csökkenti a hőmérsékletkülönbséget a helyiség magas és alacsony helyei között, ami kellemesebb érzést biztosít az emberi test számára.


  Egészséges páramentesítés  

Az új tervezésű kompresszor használatával, a légnedvesség csökkentésével kényelmes környezet keletkezik a szoba túlhűtése nélkül.


  Automata újraindító funkció  

Hirtelen áramszünet után ez a funkció automatikusan azokkal az értékekkel indítja újra a készüléket, amelyek az áramszünet előtt voltak beállítva.


  Automata szabályzós alvás funkció  

A "Sleep Mode" gomb megnyomása automatikusan beprogramozza a szoba-légkondicionálót kikapcsolásra, ellenőrzi a belső ventilátor sebességét, és beállítja a hőmérsékletet a még kényelmesebb alvás eléréséhez.


  Alacsony zajszintű levegőáramlásos rendszer  

A kényelmes, kellemes és jól kiegyensúlyozott környezet biztosításához, az LG légkondicionálók az irányított levegőventilátort használják, és egyedülálló formatervezésük előállítja a síma levegőkeringést a légkondicionálóból, a lehető legalacsonyabb zajszint mellett.

A keresztirányú ventilátor, stabilizátor és a hátsó vezérlés, amelyek a zaj forrásai, a hidraulikus tervezés segítségével át lettek tervezve. A fordulatszámot lecsökkentették, miközben a szállított levegőmennyiség nőtt. A legjobb anyagokat felhasználva a légúton, a súrlódás mértékét lecsökkentették, ilymódon megteremtve a világon található leghalkabb légkondicionálókat.

FRIGO TRADE PLUSZ KLÍMACENTRUM Kft. - Szeged

telefon3.jpg (2618 bytes)