Kakas Fémipari Kézműves, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 


Szeretettel köszöntjük Fém Kézműves Műhelyünk honlapján. Reméljük termékeink elnyerik tetszésüket és vásárlás esetén hosszú ideig örömet nyújtanak majd használójuknak.


Fém Kézműves Műhelyünk bemutatkozik.

Műhelyünk 3 évvel ezelőtt alakult a Balaton partján ahol főleg lakossági megrendelésre kerítéseket, kapukat, rácsokat és kerti bútorokat tervezett és készített. Egy évvel később Szegedre települtünk, ahol folyamatos profilváltást hajtottunk végre. Egyre inkább előtérbe került az igényes tűzi kovácsolás. Jelenleg a fő profilunk a lakberendezéshez kapcsolódik. Termékskálánk kiszélesedett és az egyedi igényeket is rövid határidővel tudjuk kielégíteni. Erre garancia a képzett 15 fős gárda, amely a hosszú improduktív tervezési, termékskála kialakítási idő alatt kovácsolódott össze.

Az elmúlt években megnőtt az igény az egyedi, kovácsoltvas illetve kovácsoltvas jellegű termékek iránt. Főleg saját tervezésű székeink, asztalaink, a legkülönbözőbb lakberendezési termékeink, bortartóink és gyertyatartóink nemcsak otthonaink díszei, hanem éttermek, kávézók, üzletek és irodák elegáns berendezései is lehetnek. Versenyképességünket igényes termékeink mellett a piacihoz képest alacsony árainknak köszönhetjük.

Termékeink értékesítéséhez keresünk nagy- és kiskereskedőket, továbbá külkereskedőket. A lakossági értékesítés terén is ujdonsággal kísérletezünk. Kérjük tekintsék meg termékeinket és az értékesítésre vonatkozó ajánlatainkat.


Elérhetőségünk:

 

Telefon: 36-20-9266-400 or 36-20-9803-680
FAX: 36-62-324-412
Cím: Szeged, Tóth János dűlő 1. (Hungary)
E-mail:
Webmaster: flajko@elender.hu:
 

A kérdéseket és megjegyzéseket kérjük a flajko@elender.hu e-mail címre küldeni
Frissítve:
1999-06-26